El Restaurant

 

Et ve de gust carn a la brasa ?? doncs que millor que anar al Pirineu de Lleida, a Baro! a 5 minuts de Sort !!

 

Tenim un Hostal d'àmbit familiar, on tenim cura dels detalls i la nostra meta és que se senti com a casa ...

 

També tenim el restaurant, on ens hem especialitzat en cuina casolana i carns a la brasa:

 

entranya de vedella del Pirineu, secret de porc ibèric, botifarra del país, pollastre de corral, Entrecot de vaca bruna, Bistec de vedella, peus de porc amb herbes a la brasa ... totes les nostres carns són de primera qualitat i es cuina exclusivament amb llenya de roure o alzina, que li dóna un sabor especial a la carn.Todo ho fem a casa ... des del chimichurri, l'all i oli, vinagretes, el gaspatxo ... tot fet a mà ... no oblidem els nostres pastissos ... el de xocolata és una delícia i el de formatge amb gerds enganxa als que ho proven.

 

Disposem de dues sales ... la zona del restaurant és àmplia amb lloc per a 40 comensals i finestres des d'on és pot veure el riu Noguera Pallaresa, amb una sala perquè els nens puguin jugar sense necessitat de sortir de l'edifici, on podran llegir contes, jugar a la wii o el que prefereixin.


La zona del bar és més acollidora, de pedra i fusta, amb capacitat per a 16 comensals amb el nostre racó del foc que li dóna un ambient especial.

 

S'accepten reserves: 973 66 22 79/650 16 30 70/650 16 27 82

 

Gran part de la nostra cuina és apta per a celíacs, tot i que si tens alguna intolerància o petició especial pots realitzar-la en info@hostalaltpirineu.com


 


 

Hostal Alt Pirineu
C/ Unic 16
25593 Baro Lleida
Teléfono: 973662279 973662279
Teléfono móvil: 650163070
Fax:
Dirección de correo electrónico: