L'Hostal

Coneix l'establiment

Restaurant

Tasta el Pirineu!

On estem

Explora el Pallars!

Qui som

Contacta

 

Benvinguts a la pàgina de Hostal Restaurant Alt Pirineu, el teu hostal al Pirineu. Us animem a que gaudiu del nostre entorn a l'estació de primavera ... una estació que et deixarà veure uns paisatges que són espectaculars!

 

Estem al Pirineu Català de Lleida, al Pallars Sobirà, al poble de Baro que està a uns 7 km de Sort i de la famosa Administració de Loteries La Bruixa d'Or i de la majoria d'empreses d'esports d'aventura on podreu passar una estona molt divertida si us animeu a fer una baixada de ràfting, algun descens de barranc o bé fer una passejada a cavall, a 44 km d'Espot ia 70 km de Viella. També estem a 78 km d'Andorra.

 

Hostal Restaurant Alt Pirineu, és un allotjament que ofereix servei d'habitacions i dinars i també és un restaurant obert al públic.

 

Et proposem que vinguis uns dies a l'Pirineu i gaudeixis de la primavera a la muntanya! És una època estupenda per gaudir fent senderisme pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Llac de Sant Maurici o en algun lloc del Parc Natural .... a què estàs esperant per gaudir de tot això ??

 

Visitar el Parc Nacional en aquesta època segur que et deixarà sorprès ... res a veure amb estiu !!! Trobaràs racons i podràs gaudir de TOT el parc per a tu .... t'ho perdràs ??

 

És l'època perfecta per als esports d'aventura ... el riu està amb més cabal que en altres temporades de l'any i això permet que les baixades de ràfting siguin encara més emocionants ... t'atreveixes? !! Passejades en quad oa cavall et permetran endinsar-te al Parc Natural de l'Alt Pirineu d'una manera molt especial ... donada la nostra proximitat a la població de Sort, podràs trobar diversitat d'ofertes per viure la teva aventura !!
   
 El riu Noguera Pallaresa, referent mundial per a la pràctica de ràfting o piragua, passa davant de l'hostal, on tenim un bonic pont penjant que ens porta a la Ruta dels Santuaris del Parc Natural de l'Alt Pirineu, un magnífic passeig que ens permet conèixer el Santuari d'Arboló i el Monestir de Gerri de la Sal, on a més podrem visitar les seves salines.
  
Perquè puguis practicar senderisme, en aquesta època de l'any i donat la nostra ubicació et recomanem la zona de Collegats (a 5 min) Disposem de fitxes especialitzades sobre rutes de senderisme del Parc Nacional i del Parc Natural
  
 La Pica d'Estats, Montsent de Pallars, Monteixo són alguns dels cims de major altura, terra de trails com la Rialp Matxicots, o Ultra Valls D'Aneu, terra de baixada de falles com a Isil o Alins .... espectacles de la naturalesa o de tradicions que us recomanem si esteu pel Sobirà.
  
 Estem a 15 min del Pantà de Sant Antoni i a 20 min del llac de Montcortés, i a tan sols 5 minuts amb cotxe de l'espectacular Congost de Collegats, on es troben el barranc de Sant Pere, el barranc de l'Infern o l'espectacular formació rocosa de L'Argenteria.
  
 A part de gaudir de la nostra bonica i extensa comarca del Pallars Sobirà, atès que estem ubicats al sud de la comarca, també podreu realitzar diverses excursions per la comarca del Pallars Jussà, on podrem gaudir de llacs, castells i rutes naturals per paisatges espectaculars.
  
Castell de Mur, Congost de Mont-rebei, Serra de Boumort són les nostres recomanacions si us decidiu a endinsar-vos en aquesta comarca on encara queda molt territori per descobrir ..
  
 T'esperem a que vinguis a passar uns dies i gaudeixis de les nostres instal·lacions on a més d'allotjar-te podràs degustar autèntica carn del Pirineu!

Hostal Alt Pirineu
C/ Unic 16
25593 Baro Lleida
Teléfono: 973662279 973662279
Teléfono móvil: 650163070
Fax:
Dirección de correo electrónico: